Twitter rikhard sjöberg

Rikhard Sjöberg – t.co / Twitter

2 päivää sitten — Kun eduskunta kaipasi tietoa saman STM:n virkamiehen vastuulla olleista #pienpanimo’jutuista kesällä 2020, ei aiottu ensin vastata. Translate …

Thread by @RikhardSjoberg on Thread Reader App

Thread by @RikhardSjoberg on Thread Reader App – Thread Reader App

Tweet Share Email. Keep Current with Rikhard Sjöberg. Rikhard Sjöberg Profile picture … From a Twitter thread mention us with a keyword “unroll”.

@RikhardSjoberg: Joku kysyi tuossa aiemmin, että miten EU-komissio on varmasti tietoinen kaikista #etämyynti-kiemuroista Suomessa. Kanteluun voi toimittaa lisätietoja, ja komissio on niitä minulta jopa pyytänytkin. ……

STM:n hallitusneuvokselle huomautus: Alkoholin …

Alkoholin etämyyntiin liittyvästä tietopyynnöstä huomautus STM:n hallitusneuvokselle – MTVuutiset.fi

14.9.2021 — Kantelun teki Rikhard Sjöberg, joka on viime vuosina vaatinut selvennystä alkoholin niin sanottuun etämyyntiin eli ulkomailta tilaamiseen.

Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan tapaus oli vahingossa merkitty ratkaistuksi.

HS: STM:n hallitusneuvos toimi lainvastaisesti – vastasi …

13.9.2021 — Oikeusasiamiehelle kannellut yksityishenkilö Rikhard Sjöberg teki STM:lle … Sjöberg on julkaissut katkelman päätöksestä Twitter-tilillään.

Alkoholin nettitilaajat – Facebook

https://mobile.twitter. com/RikhardSjoberg/status/11670769755 52409601. twitter.com. Rikhard Sjöberg on Twitter. Alkoholin nettitilaajat. 30.6.2019󰞋󰟠.

Talouselämä – Alkoholin etämyynti ulkomailta Suomeen on…

19.10.2018 — Rikhard Sjöberg on Twitter. twitter.com. 4 v Ilmianna. Jukka Halttunen, profile picture. Jukka Halttunen. Sitä nimenomaan ei ole kielletty, …

Valvira: Alkoholin etämyyntikielto on pelkkä kansalaisohje

Valvira: Alkoholin etämyyntikielto on pelkkä kansalaisohje | Verkkouutiset

3.5.2021 — päivänä. Lausunnon on julkaissut Twitter-tilillään yksityishenkilö Rikhard Sjöberg, joka on valittanut komissiolle Suomen etämyyntikiellosta.

Rikhard Sjöberg (@RikhardSjoberg): “Alkotaxi-tapaus ei ollut …

Rikhard Sjöberg (@RikhardSjoberg): “Alkotaxi-tapaus ei ollut etämyyntiä. Koska tuomittu toimi Suomen maaperällä, KKO tuomitsi vähittäismyynnistä: juomat olivat myyjän tosiasiallisessa hallinnassa luovutukseen asti. Kuvassa Alkotaxi-paku parkissa Helsingissä (taustalla Hanasaaren voimalaitos) kesällä 2009. 📷 YLE” | FDNitter

22.2.2021 — … être envoyées à Twitter, car nous n’avons aucun contrôle sur les données qu’ils ont sur leurs serveurs. Rikhard Sjöberg @RikhardSjoberg.

Keywords: twitter rikhard sjöberg