Tutustu Burger Kingin ruokalistaan, hinnastoon, juomiin ja herkullisiin hampurilaisiin Helsinki-Vantaan lentokentällä

Burger King on yksi maailman suosituimmista pikaruokaketjuista ja tarjoaa laajan valikoiman herkullisia hampurilaisia, juomia ja muita ruoka-annoksia. Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitsevasta Burger Kingistä löytyy monipuolinen ruokalista, joka tyydyttää niin pikaruokahimot kuin nälkäiset matkailijatkin. Tässä oppaassa tutustumme tarkemmin Burger Kingin ruokalistaan, hinnastoon, juomiin ja herkullisiin hampurilaisiin.

Burger King ruokalista

Burger Kingin ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Voit valita maukkaan Whopper-hampurilaisen, jossa on mehukas pihvi, tuoretta salaattia, makoisia kastikkeita ja rapea sämpylä. Jos haluat jotain kevyempää, voit valita salaatin tai vihreän kasvisburgerin. Lapsille löytyy oma ruokalista, josta löytyy esimerkiksi pikkuhampurilainen tai kananugetteja.

Burger King hinnasto

Burger Kingin hinnat vaihtelevat tuotteiden ja kokojen mukaan. Voit saada herkullisen hampurilaisen jo muutamalla eurolla tai voit valita isomman aterian, joka sisältää lisukkeita ja juoman. Lasten ateriat ovat edullisempia ja sisältävät yleensä myös pienen lelun. Burger Kingin hinnat ovat kilpailukykyisiä ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.

Burger King juomat

Burger Kingin juomavalikoima on laaja ja sisältää virvoitusjuomia, mehuja, smoothieita ja kahvia. Voit valita perinteisen kolajuoman, raikkaan sitruunalimonadin tai vaikkapa herkullisen mangosmoothien. Juomapäättäjille löytyy myös kahvia ja teetä. Burger Kingin juomat täydentävät täydellisesti herkulliset ruoka-annokset.

Burger King hampurilaiset

Burger Kingin hampurilaiset ovat suosittuja ympäri maailmaa, eikä syyttä. Maukkaat pihvit, rapeat sämpylät ja herkulliset kastikkeet tekevät hampurilaisista vastustamattomia. Voit valita perinteisen Whopperin, Royal Cheeseksen tai vaikkapa kasvishampurilaisen. Hampurilaisten kaveriksi voit valita dippejä, kuten barbecue-kastiketta tai tulista majoneesia.

Burger King kalorit

Burger King tarjoaa myös erilaisia kevyempiä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat pitää huolta kalorien saannistaan. Valikoimasta löytyy salaatteja ja kevyempiä hampurilaisia, jotka sisältävät vähemmän kaloreita. Kaloreiden määrä vaihtelee tuotteiden välillä, joten voit tarkastella tarkempia ravintosisältöjä Burger Kingin verkkosivuilta tai ravintolassa saatavasta infomateriaalista.

“Burger Kingin ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.”

Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitseva Burger King

Burger Kingin ravintola Helsinki-Vantaan lentokentällä tarjoaa matkailijoille kätevän mahdollisuuden nauttia herkullisesta pikaruoasta ennen matkaa tai lentokentällä ollessa. Lentokentän Burger Kingin valikoima on suuri ja tarjoaa hyvät vaihtoehdot niin aamupalalle, lounaalle kuin illallisellekin. Ravintolassa on tilaa istua ja nauttia ruoasta, joten voit rauhassa syödä ennen lentoonlähtöäsi.

Helsinki-Vantaan lentokentän Burger Kingissä voit myös hyödyntää erilaisia tarjouksia ja etuja, jotka voivat auttaa säästämään rahaa. Esimerkiksi opiskelijat voivat hyödyntää opiskelija-alennuksia ja perheet voivat valita edullisemman lasten aterian, johon sisältyy myös pieni lelu.

Jos olet matkalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja kaipaat hyvää pikaruokaa, suuntaa Burger Kingiin. Voit nauttia herkullisista hampurilaisista, maukkaista juomista ja monista muista vaihtoehdoista. Burger Kingin ruokalista, hinnasto ja tarjoukset tarjoavat vaihtoehtoja niin pienten kuin suurtenkin matkailijoiden tarpeisiin.

Ruoka-annos Hinta
Whopper-ateria 10€
Salaatti 6€
Pikkuhampurilainen 5€
  1. Burger Kingin ruokalista tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
  2. Burger Kingin hinnat ovat kilpailukykyisiä ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.
  3. Burger Kingin juomavalikoima on laaja ja sisältää virvoitusjuomia, mehuja, smoothieita ja kahvia.
  4. Burger Kingin hampurilaiset ovat suosittuja ympäri maailmaa.
  • Burger Kingin ruokalista
  • Burger Kingin hinnasto
  • Burger Kingin juomat
  • Burger Kingin hampurilaiset

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tuotteita löytyy Burger Kingin hinnastosta?

Burger Kingin hinnastosta löytyy erilaisia hampurilaisia, ranskalaisia, juomia ja dippejä.

Minkälaisia leluja on saatavilla Burger Kingin lasten aterioissa?

Burger Kingin lasten aterioissa on tarjolla erilaisia leluja, kuten hauskoja pikkuautoja ja nukkeja.

Millaisia juomia on saatavilla Burger Kingissä?

Burger Kingissä on tarjolla monenlaisia juomia, kuten virvoitusjuomia, vesi, maito ja mehut.

Mitä erilaisia hampurilaisia Burger Kingistä voi tilata?

Burger Kingistä voi tilata erilaisia hampurilaisia, kuten Whopperin, Big Kingin ja Cheeseburgerin.

Mitä dippejä Burger Kingissä on tarjolla?

Burger Kingissä on tarjolla erilaisia dippejä, kuten BBQ-kastike, sweet chili -kastike ja majoneesi.

Kuinka paljon kaloreita Burger Kingin ruoissa on keskimäärin?

Burger Kingin ruoat voivat sisältää vaihtelevasti kaloreita, mutta esimerkiksi Whopperissa on keskimäärin noin 600-700 kaloria.

Mitä muuta tuotteita Burger Kingistä voi tilata?

Burger Kingistä voi tilata myös esimerkiksi erilaisia salaatteja, kananuggetteja ja jäätelöä.

Missä Helsinki-Vantaan lentokentällä sijaitsee Burger King?

Helsinki-Vantaan lentokentällä Burger King sijaitsee lähtöporttien alueella, lähellä terminaalia T2.

Ovatko Burger Kingin hinnat korkeampia kuin muissa pikaruokaravintoloissa?

Burger Kingin hinnat voivat vaihdella, mutta yleisesti ottaen ne ovat samalla tasolla muiden pikaruokaravintoloiden kanssa.

Onko burgerking.com-sivustolla nähtävillä koko Burger Kingin ruokalista?

Kyllä, burgerking.com-sivustolta löytyy kattava lista kaikista Burger Kingin tarjoamista tuotteista.

Artiklen Tutustu Burger Kingin ruokalistaan, hinnastoon, juomiin ja herkullisiin hampurilaisiin Helsinki-Vantaan lentokentällä har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 39 anmeldelser